Betalningsvillkor

Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och transparent betalningsprocess för våra kunder. Vi förstår vikten av tydliga betalningsvillkor för att skapa förtroende och göra det bekvämt för våra kunder att hantera sina betalningar.

Här är våra betalningsvillkor:

  1. Fakturering: Efter avslutat arbete skickar vi en detaljerad faktura till våra kunder. Fakturan innehåller en beskrivning av utfört arbete, eventuellt använda material, timpriser, samt moms och andra tillämpliga avgifter.
  2. Betalningstid: Våra standard betalningstermer är 10 dagar netto från fakturadatumet, om inte annat avtalats. Vi vill ge våra kunder tillräckligt med tid att granska fakturan och genomföra betalningen i enlighet med överenskomna villkor.
  3. Betalningsmetoder: Vi erbjuder flera bekväma betalningsmetoder för våra kunder. Det inkluderar vanliga metoder som banköverföring, Swish, kortbetalning och faktura via e-post eller post. Vi är öppna för att diskutera alternativa betalningsmetoder om våra kunder har specifika önskemål.
  4. Delbetalning: I vissa fall, särskilt vid större projekt, kan vi erbjuda möjligheten till delbetalning under arbetsprocessen. Detta kan bidra till att underlätta budgethantering för våra kunder och säkerställa att betalningar fördelas över tid.
  5. Offert och kontrakt: Innan vi påbörjar arbeten med fast pris så förser vi våra kunder med en detaljerad offert. Offerten innehåller uppskattad kostnad för arbetet och specificerar våra betalningsvillkor. När kunden accepterar offerten ingår vi ett skriftligt kontrakt som tydligt anger våra åtaganden och kundens förpliktelser.
  6. Kundsupport: Om våra kunder har några frågor eller funderingar kring fakturor eller betalningar är vår kundsupport alltid tillgänglig för att hjälpa till. Vi vill se till att våra kunder känner sig trygga och väl informerade under hela processen.

Vi är övertygade om att tydliga och rättvisa betalningsvillkor är avgörande för en positiv kundupplevelse. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom vår professionella service, högkvalitativa arbete och smidiga betalningshantering.

Vid övriga frågor angående våra betalningsvillkor är du varmt välkommen att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan.

Kontakta oss