vvs arbeten av högsta kvalitet

sws rör o vvs grundades i Röbäck strax utanför Umeås stadskärna och det är också därifrån vi utgår. Men vi utför uppdrag runt om kring hela Umeå och närliggande orter. Vi är dedikerade och kunniga och är redo att leverera högkvalitativa lösningar och service av högsta standard.   

Vi hjälper våra kunder att ta fram den bästa lösningen och är alltid lyhörda och öppna för kundens önskemål, vi kommer i tid, vi gör vårat arbete och städar innan vi åker hem. Detta är bara ett fåtal av alla punkter som skiljer oss från andra aktörer inom branschen.    

Vi har en bred erfarenhet inom samtliga typer av vvs arbeten, vi utför även fastighetsservice och fastighetsförvaltning.   

Vi förstår att VVS-system spelar en avgörande roll i komforten och funktionaliteten i ditt hem eller företag. Därför är vårt främsta mål att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov. Oavsett om det handlar om installation, reparation eller underhåll av VVS-system, kan du lita på att vi har den expertis och erfarenhet som krävs för att leverera resultat av högsta kvalitet. 

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande lista av tjänster inom VVS-området. Från rörinstallationer och avloppsrensning till värmesystem och badrumsrenoveringar, kan vi ta hand om alla dina VVS-behov på ett effektivt och professionellt sätt. Vi använder oss av moderna verktyg och tekniker för att säkerställa att vårt arbete är både noggrant och hållbart. 

Som en ansvarsfull VVS-firma prioriterar vi även miljömedvetenhet och energieffektivitet. Vi strävar efter att erbjuda lösningar som inte bara är bra för ditt hem eller företag, utan också för miljön. Vi kan hjälpa dig att minska din energiförbrukning genom att installera energisnåla VVS-system och ge dig råd om hur du kan skapa en mer hållbar miljö. 

Vår firma präglas av vår dedikation till kundservice och nöjdhet. Vi är övertygade om att en bra relation med våra kunder är nyckeln till framgång. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda en personlig och professionell upplevelse för varje kund. Vi lyssnar på dina önskemål och arbetar tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen för dina behov och budget. 

När du väljer oss som din VVS-partner kan du vara säker på att du får kvalitet, pålitlighet och utmärkt service. Vi tar hand om dina VVS-behov med omsorg och engagemang, och vi står alltid redo att svara på dina frågor och lösa eventuella problem. 

Vår personal har genom åren arbetat med allt ifrån en stor variation av service uppdrag, värmepumpar, nybyggnationer av villor och flerbostadshus, kontorsanpassningar, rot arbeten, stora entreprenad arbeten, industri arbeten, sprinkler arbeten och fastighetsservice. Vi förvaltar även fastigheter i Umeå.   

Det som driver oss är att hjälpa våra kunder, stora som små, att hitta hållbara, säkra och kvalitativa lösningar inom vvs. Vi hjälper dig hela vägen från första tanke till färdigställande och därefter service och underhållsarbeten. Tveka inte att höra av er till oss, vi ser fram emot att få hjälpa dig och önskar dig varmt välkommen till sws rör o vvs. 

 

Auktoriserat vvs företag i Umeå

Uppstår det några problem inom VVS, kan du alltid ringa så är vi på plats så snart som det går. Tack vare vår personals breda tekniska kompetens har vi möjligheten att snabbt åtgärda dina problem, både akuta och långsiktiga projekt. 

Vi har vad som krävs för att hjälpa kunden att nå sina mål och förverkliga sina visioner. 

Vi utför alla möjliga olika typer av uppdrag åt företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, försäkringsbolag och privatpersoner i Umeå.  

Vi förvaltar även fastigheter i Umeå. 

Kontakta oss