Vanliga frågor

Svaret på denna fråga kan variera beroende på faktorer som storlek på badrummet, önskade ändringar, val av material och arbetskostnader. Vi rekommenderar därför att du kontaktar oss för ett besök inför större projekt och installationer för att vi ska kunna ge en bättre uppskattning av kostnaderna.

Önskar ni att något genomförs omedelbart så rekommenderar vi att ni ringer oss och informerar om detta, vi kan ha möjligheten att försöka klämma in arbetet mellan eller efter dom arbeten vi redan har inbokade. Önskar ni beställa en jour utryckning så har den alltid högsta prioritet oavsett tid på dygnet.

sws rör o vvs AB erbjuder Tjänster inom vvs service, vvs jour, fastighetsservice och vvs entreprenad.

Det gör vi hemskt gärna, vill du ha en toalett installerad så rekommenderar vi att du köper den på fliken installerat och klart och bokar in lämplig tid för installation, men det fungerar lika bra att ringa. Vi tillhandahåller även andra typer av produkter än dom på vår webshop, vi rekommenderar isåfall att du ringer eller mailar oss.

Vi har en lång erfarenhet av i stort sett samtliga typer av vs arbeten, däribland installation av bergvärmepumpar och felsökningar på värmeanläggningar. Önskar du däremot ha din värmepump servad så rekommenderar vi att ni kontaktar ett kylteknik företag.

Det gör vi hemskt gärna, slå oss gärna en signal eller maila oss på info@swsror.se

Det gör vi hemskt gärna, vi utför alla möjliga typer av underhåll efter våra kunders önskemål, allt ifrån rondering av fastighet och kontroll av undercentral med jämna mellanrum till hjälp med att tömma våra kunders sommarstugor på vatten inför vintersäsongen.

Övriga frågor

Fick du inte din fråga besvarad genom att klicka på frågorna ovan? Då är du hjärtligt välkommen att kontakta oss över mail - info@swsror.se eller telefon - 090 349 34 34